HTML

Izombuilder Twitter

Izombuilder.com

Izombuilder, avagy az agyatlan gyúrós élete! izombuilder(kukac)gmail.com

Linkblog

2010.02.21. 13:03 Izombuilder.com

Ötletek

Sokan kérdeztétek, hogy mit szoktam bevetni akkor, ha esetleg felhívok valakit a lakásomra, vagy el akarom nyerni a tetszését. Nem kell sok okosságot kitalálni, elég csak a megfelelő hangulatot megteremteni. Ez a hangulat nagyban függ a csaj stílusától.

Aki nagyon romantikázós, annál tökéletesen bevállik, ha készítesz egy gyertyafényes vacsorát, filmnézéssel kiegészítve. Természetesen lehet ezt fokozni, ha esetleg nem az első randi, akkor felhívod mondjuk egy közös vacsi főzésre, a lányok nagyon értékelik azt, ha egy férfi tud főzni (egyik előnye, ha régóta egyedül laksz, megtanulsz főzni). Lehet egy pohár italal (koktél, bor, de akár egy sima narancslével) beszélgetni, háttérben lágy zenével.

Vannak persze kevésbé romantikus csajok. Nekik is könnyen lehet imponálni, pl. elviszed szórakozni, táncolni, koncertre, utána vagy hazakiséred vagy amit én szoktam elviszem egy kicsit motorozni (persze jó időben). Ki lehet találni aktív sportolási lehetőségeket, squash, foci kettesben (igen, vannak csajok, akik imádják, ha ilyen abszurd dolgokra veszitek rá), falmászás, kirándulás stb. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. A lényeg, hogy légy kreatív, nem kell félni a visszautasítástól, mert nincs mit vesztened. Próbálj ki minél több dolgot, hogy legyen, miből ötletet merítened. Nem tartom magam nagy randiszakértőnek, mert ennyire szerintem, minden férfi ért a nőkhöz, maximum még nem próbálta ki.

u.i. Fontos, hogy olyan dolgot válassz mindig, amit te is szeretnél csinálni. Jó pont, ha érzékelted, hogy szereted te is azt amit közösen csináltok, viszont ami ennél is fontosabb, hogy Ő is szeresse, amit kitaláltál.

6 komment

Címkék: sport én ötletek randi romantika


A bejegyzés trackback címe:

https://izombuilder.blog.hu/api/trackback/id/tr901777945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizusaid 2010.02.22. 19:12:58

Motorozas, Traning, Eletmod. engem ezek a temak is erdekelnenek.

zizusaid 2010.02.22. 19:19:33

marmint a te szemszogedbol :)

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.22. 21:34:25

Ok, meglátom mit tehetek az ügy érdekében. :) Nem tervesztem elvinni abba az irányba a blogot, de fogok róluk is írni. Az Életmódomról biztosan.

vendriner aladár 2010.02.24. 15:21:43

Jó kis blogod van!

Várjuk a többi történetet is!
Csajozásban elég jól nyomod:)

A leírtak alapján nekem néhány történet elég "pornószagú", de jó a stílusod

b.viktorio 2010.02.25. 15:23:30

Hitch, a randiguru! :D
süti beállítások módosítása