HTML

Izombuilder Twitter

Izombuilder.com

Izombuilder, avagy az agyatlan gyúrós élete! izombuilder(kukac)gmail.com

Linkblog

2010.03.25. 19:05 Izombuilder.com

...még mindig elfoglalt...

Sajnálatosan nagyon kevés időm van mostanában. Túl sok projekt jött össze és sokat kell dolgoznom rajtuk. Persze szorítok időt minden fontos dologra, de a fontossági sorrendemben nem tudom előre tenni a blogolást. Persze történnek velem is dolgok, próbálok pár szót feljegyezni velük kapcsolatban, hogy később le tudjam teljesen írni, de mostanába semmi időm nincs. Most is rohanok tovább, mert van akit 1 hete már hanyagolok és mostmár kezd durci lenni. Igen, nő  az, de most többet nem tudok róla írni. Vigyázzatok magatokra és a tavasz beköszöntével a motorosokra is (rám ;) ). Remélem minél hamarabb tudok a régi kerékvágásnak megfelelően folytatni a sztorikat.

u.i. Úgy gondoltam, hogy egyre többet fogok mobilról twittelni, tehát figyeljétek a jobb oldali sávot! :) Természetesen egyszerübb, ha feliratkoztok követésre (persze, ha van twitter hozzáférésetek).

Szólj hozzá!

Címkék: munka szabadidő projekt


A bejegyzés trackback címe:

https://izombuilder.blog.hu/api/trackback/id/tr431868537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása