HTML

Izombuilder Twitter

Izombuilder.com

Izombuilder, avagy az agyatlan gyúrós élete! izombuilder(kukac)gmail.com

Linkblog

2010.08.10. 13:16 Izombuilder.com

Monaco 2. rész

Vacsora után kimentünk a kocsiba és megkérdezte, szeretem e Tiesto-t? Természetesen mondtam neki, hogy nagyon szeretem. Akkor pedig azt mondta, hogy mindenképp elkel menjünk a privát bulira. Kérdezgettem a buliról, de csak annyit mondott, hogy meghívókat kaptunk, a sikeres bemutató után, a partnerünktől.

Érdekesnek hangzott a dolog és ezért mondtam, hogy induljunk. Az úton nem is kell mondanom, csodálatosan kivilágított épületeket, üzleteket és a külön megemlítendő "A Casino". A buli egy "házban" volt, ami inkább azt mondanám, hogy egy post-modern palota volt, amit mint egy drágakő nyaklánc, luxus kocsik vették körül.

Bemegyünk és egyből észrevettem, hogy tök lazán vannak öltözve az emberek, akik nagyrészt fiatalok voltak. Furcsa volt, mert egész nap a top eleganciával szembesültem, ami után nem várt változással szembesültem.

Pár perc telik el és mondja a csaj, hogy nézz csak ki jön be az ajtón! Igen, Ő volt. Tiesto személyesen. Minden csaj elkezdett sikítani és mint egy "party srác" odajött hozzánk, bulizókhoz, hogy kezet fogjon. Gondolom ez benne volt a protokoll követelményben... 

Ezután olyan számokat hallottam, amiket még soha. Furcsa volt, de nagyon jók lettek (később persze megjelenés után megkaptam őket). A lány, akit ideje már nevén is szólítanom. Tehát Rebeca, izgatóan táncolt. Egy percig sem hagyta, hogy pihenjek. Észrevettem, a pillantását. Ez nem az a szokásos baráti pillantás volt. Több volt ennél.

Mivel munkatársnő, ezért első sorban ezt nem figyeltem, de utána végig gondolva, jeleket adott, hogy érdeklődik irántam. A táncolásban elfáradva, leülltünk egy asztalhoz. Itt elkezdtünk beszélgetni. Feljött a szó, hogy én igazából ki is vagyok a cégnél és miért nem találkoztunk eddig. Nem akartam, hogy beképzeltnek tekintsen és azt sem akartam, hogy esetleg a pozícióm miatt akarjon bármit is, ezért csak annyit mondtam: Project Manager. 

Végül is ez igaz is, de persze ez csak a "jéghegy csúcsa", ahogy mondani szokás. Ezután láttam, hogy egy kicsit megkönnyebbült. Vissza is kérdeztem, hogy ennyire "looser"-nek gondol? :) "Dehogy is, azt gondoltam, hogy valami fejes vagy és cikinek éreztem volna elmondani én igazából mivel foglalkozom". Ez persze felkeltette az érdeklődésemet és elmondta, hogy ő csak egy hostess és modelkedik mellette. 

Persze mondtam neki, hogy nehülyéskedjen. Tudom, milyen nehéz a munkája, mindenkinek megfelelni és e mellett órákat modelkedni... Ettől láttam, hogy teljesen felvidult, mert látta, átérzem a helyzetét. Ezután biztosan valahogy a nap-hold-mars-vénusz-jupiter egy állásba kerültek, mert az eddig is álomszerű napom, még tökéletesebb lett.

Megfogta a kezem és elrángatott a "tánctérre", ami lényegében a lakás óriási ebédlője volt. Ekkor épp a kedvenc Tiesto számom szólt, ami a...... Just be. Erre olyan gyengéd táncba kezdtünk, ami közben gyengéd csókokat váltottunk. Ez maga a tökéj volt. 

A fellépés, sajnos nagyon rövid volt, mert csak 2 órára jött játszani. Nekem mégis szerintem életem, egyik legjobb Tiesto bulijaként fogok visszaemlékezni. Leültünk egy kanapéra és folytattuk az érzéki csókolózást. Élveztük egymás gyengéd érintését. (folyt.köv)

Szólj hozzá!

Címkék: álom monaco romantika házibuli rebeca


A bejegyzés trackback címe:

https://izombuilder.blog.hu/api/trackback/id/tr512204419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása